Hallo daar, ik ben Roland Verment en Founder van Paneuromix. Ik wil graag mijn passie met je delen en de kernwaarden van het product. Ik ben gestart met Paneuromix met het idee om een krachtige formule te vinden die de cognitie significant verbeterd en alleen de beste ingrediënten heeft in klinisch effectieve doseringen. De formule moet echt een toegevoegde waarde leveren in iemands leven en moet makkelijk bruikbaar zijn op dagelijkse basis. Ik wil dat mensen hoger komen in de Pyramide van Maslow.
Paneuromix is niet alleen voor CEO's van multinationals, maar voor iedereen die slimmer, simpeler en gezonder wil leven. 

Wie ben ik?

Van oorsprong ben ik neuropsycholoog. Ik ben nu bijna twee decennia bezig met het optimaliseren van het brein. Veel onderzoek en optimalisatie van methoden en ingrediënten van brein ondersteunende supplementen heeft mij gebracht waar ik nu ben. Daarnaast heb ik veel contact met collega "bio-hackers".  

Wat zijn nootropics?

Supplementen als Paneuromix worden ook wel nootropics ( /noʊ.əˈtrɒpɪks/ noh-ə-TROP-iks) genoemd. Deze supplementen bevatten vaak een combinatie van specifieke kruiden, aminozuren en vitaminen die je brein op een veilige manier een boost geven. Wat veel mensen zoeken in energiedrankjes maken nootropics echt waar! Door verschillende effecten te combineren, energie gevende supplementen met kalmerende supplementen en geheugen ondersteunende supplementen kun je je brein in een optimalere en fijnere staat brengen.

 

 

 

Kernwaarden

De kernwaarden van Paneuromix zijn:

  • 1.Transparantie, zo gebruikten we als één van de eerste in de industrie geverifieerde reviews
  • 2. Hoogwaardige grondstoffen, bij elk product kun je testresultaten vinden
  • 3. Alleen klinisch relevante doseringen, geen onder gedoseerde hype ingrediënten
  • 4. Voortdurend blijven doorontwikkelen van het product

 

 

Bij vragen kun je me altijd mailen op support@paneuromix.com.

 

 

Paneuromix
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen
Nederland

BTW: NL107842427B01
support@paneuromix.nl
Kvk: 02094720