Paneuromix®

Mens's Health: '3 pillen en ik ben de hele dag fris en minder afgeleid’

Contributes to normal Memory Focus Energy

Geverifieerde Reviews

Delen

€ 29,95
  • Koop 3 voor € 19,95 per stuk. en bespaar 34%
Prijs incl. BTW | Gratis verzonden vanaf €40


30 Vegan Caps

ONDERSTEUN JE COGNITIE *

De capsules van Paneuromix zitten vol met natuurlijke ingrediënten die je brein ondersteunen bij het functioneren op de werkvloer of bij de studie. Het geheim is een uitgebalanceerde formule die je zowel energie en focus geeft, maar ook ontspannend werkt om je brein zo in een optimale staat te brengen.
Lees het artikel over Paneuromix in Men's Health via Blendle.


Gebruikt door meer dan 30.000 mensen in 68 landen.
Gebruikt door meer dan 30.000 mensen in 68 landen.

* Individuele resultaten kunnen verschillen

De krachtige ingrediënten van Paneuromix® per dosering van 3 capsules
Alles dat je moet weten

Alpha-GPC 250 mg

Alpha-GPC staat voor L-Alpha Glycerylphosphorylcholine, het is een natuurlijke vorm van choline (vitamine B5) en een voorloper van acetyl-choline. Acetyl-choline is een hele belangrijke stof voor het geheugen en leren. Alpha-GPC wordt heel erg goed opgenomen door het lichaam. *

* Individuele resultaten kunnen verschillen


Huperzine-A 50 mcg (uit 5mg Huperzia Serrata)

Huperzine-A is een krachtig ingrediënt dat een boost geeft aan de hoeveelheid acetyl-choline in het brein. Alpha-GPC en Huperzine-A versterken elkaar hierin. *

* Individuele resultaten kunnen verschillen


DMAE 270 mg

DMAE staat voor Dimethylaminoethanol (N,N-dimethyl-2-aminoethanol), het is ook een cholinerge stof. Door de combinatie van Alpha-GPC, Huperzine-A en DMAE heeft Paneuromix® een krachtige combi voor het geheugen.

* Individuele resultaten kunnen verschillen

L-theanine 50 mg

L-Theanine is een aminozuur uit thee, het wordt in Azië vaak toegevoegd aan frisdranken, zoals we in het Westen vaak cafeïne toevoegen voor een verkwikkend effect. L-Theanine staat echter bekend om de ontspannende werking op het brein. *

* Individuele resultaten kunnen verschillen


Phosphatidyl Serine 100 mg

Phosphatidyl Serine is een fosfolipide aan de binnenkant van cellen, voornamelijk in het brein. Er wordt veronderstelt dat het de membranen flexibel en doorlaatbaar houdt voor voedingsstoffen. *

* Individuele resultaten kunnen verschillen


Rhodiola rosea, onderdeel van Neuromix ™ 400 mg 

Rhodiola heeft een zogenaamde adaptogene werking. Dat betekent dat het je zenewstelsel in de ideale balans tussen stress (opgewektheid) en ontspanning (sloomheid) probeert te brengen. Het wordt ook veronderstelt een positief effect te hebben op stemming.

* Individuele resultaten kunnen verschillen


Ginkgo Biloba, onderdeel van Neuromix ™ 400mg

Ginkgo Biloba ondersteunt de normale functie van de doorbloeding en het geheugen.

* Individuele resultaten kunnen verschillen


Panax Ginseng onderdeel vanf Neuromix ™ 400 mg 

Ook Panax Ginseng is bekend om zijn adaptogene werking, het balanceert neurotransmitters en ondersteunt de cognitieve vaardigheden. *

* Individuele resultaten kunnen verschillen


Vitamine B12 1000 mcg

Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van ver­moeidheid en moeheid, tevens ondersteunt het de normale werking van het zenuwstelsel.*

* Individuele resultaten kunnen verschillen


Vitamine B6 6 mg

Vitamien B6 draagt bij tot een normale psychologische functie *

* Individuele resultaten kunnen verschillen.


Bioperine 5 mg

Bioperine is extract van zwarte peper. Het is toegevoegd omdat het de opname van stoffen zou verhogen (bioavailability), onderzoek hiernaar is gaande. *

* Individuele resultaten kunnen verschillen.

JIJ BENT VAST EEN HEEL VOORZICHTIG PERSOON
DAT RESPECTEREN WE EN DAAROM BEANTWOORD IK JE VRAGEN GRAAG
 
1 Hoe werkt Paneuromix®?

Paneuromix® is een uitgekiende mix van natuurlijke ingrediënten. Het bevat zowel ingrediënten die ondersteuning geven in energie en geheugen, maar tevens kruiden die een zogenaamde adaptogene werking hebben, dit betekent dat ze je zenuwstelsels rust geven. Ook zitten er stoffen in die voorlopers zijn van belangrijke neurotransmitters als acetyl-choline. Door uitvoerig te testen met vrijwilligers en door feedback van gebruikers verfijnen we deze samenstelling voortdurend.

2 Hoe snel kan ik effect verwachten?

De meeste mensen ervaren de eerste effecten ongeveer een half uur na inname. Het effect kan daarna de hele dag voortduren. Sommige ingrediënten gaan sterker werken bij langdurig gebruik (o.a. Bacopa, Phosphatidyl Serine).

3 Hoe moet je Paneuromix® gebruiken?

Het advies is om met 1 capsule in de ochtend te beginnen. Afhankelijke van individuele gevoeligheid kan latere inname enige slapeloosheid geven. Het kan goed zijn dat je voldoende hebt aan 1 capsule. Mocht je nog onvoldoende effect ervaren of wil je het effect verder versterken dan kun je de dosering verhogen naar 2 of 3 capsules in 1 keer. 
Om voldoende effect te behouden is het belangrijk de inname te rouleren, zo blijft je lichaam gevoelig voor de stoffen en blijft het effect sterk. Het beste is om de 20% regel hiervoor te gebruiken. Pauzeer de inname elke week 2 of 3 dagen, elke maand een halve week (extra) en elke jaar ongeveer 1 of 2 maanden minder of niet (bijvoorbeeld in de vakantie).

4 Waarom zit er geen cafeïne in Paneuromix®?

We hebben gekozen voor een cafeïne vrij product. Cafeïne verhoogt energie en alertheid, maar heeft als nadeel dat het nerveusiteit geeft, zelfs in combinatie met L-theanine. Met Paneuromix® krijg je niet het gevoel "strak" te staan, maar voelt de ondersteuning juist heel natuurlijk en fris. Mocht je toch (af en toe) cafeïne willen dan kun je Boostercaps tezamen met de Paneuromix® nemen.

5 Wat is het verschil tussen Paneuromix® en FOCUS2?

Paneuromix® is een zeer breed werkende mix, het ondersteunt je brein op vele vlakken, tevens gaat het steeds beter werken bij langer gebruik. De FOCUS2 is er meer op gericht om je een boost te geven van 2 tot 3 uur lang voor bijvoorbeeld een examen of het halen van een belangrijke deadline.

6 Hoe wordt de veiligheid en kwaliteit van Paneuromix gecontroleerd?

Paneuromix heeft hoge kwaliteitseisen. We vragen daarom van alle grondstoffen die we gebruiken de Certificates of Analysis op bij de fabrikant, waarin de specificaties van de ingrediënten staan, de contaminaties en relevante chemische informatie. Daarnaast laten we routinematig volgens een HACCP protocol elke batch testen.
Het nieuwste rapport kun je vinden onder deze link. Een overzicht van alle rapporten en certificaten kun je hier vinden.

Focus op je doelen!

Tegenwoordig krijgen we een ongekende hoeveelheid informatie en afleidingen op ons af. Met een ondersteund brein krijg je weer overzicht terug.

Geheugen

 

Door je geheugen te ondersteunen heb je makkelijk alles paraat en kun je goed plannen.

Focus

 

Met meer focus wordt werken of studeren leuker en effectiever.Books, Bio-, Brain- & Lifestyle hacks

Schrijf je nu in op de Paneuromix nieuwsbrief en ontvang met regelmaat updates. Je krijgt tevens 10% korting op je eerste bestelling.

 

none display