FOCUS²

Krijg het gedaan!

Contributes to normal Memory Focus

Geverifieerde Reviews

Delen

€ 19,95
Prijs incl. BTW | Gratis verzonden vanaf €40


30 Vegan Caps

ONDERSTEUN JE FOCUS *

FOCUS2 van Paneuromix is een supplement voor ondersteuning van je focus dat zonder cafeïne is samengesteld. Hierdoor geeft het een evenwichtige boost zonder nervositeit. De boost duurt 2 tot 3 uur lang, ideaal voor het maken van een examen of halen van een deadline. het is goed voor je focus en ondersteunt daarnaast je leervermogen.

* Individuele resultaten kunnen verschillen

De krachtige ingrediënten in FOCUS² per dosering (1 capsule) 
Alles dat je wilt weten en meer
 
Gotu Kola 100 mg

Gotu Kola, ook bekend als Centella asiatica wordt al eeuwenlang als een tonicum voor de hersenen gebruikt. Ondanks de geljikenis in naam heeft Gotu Kola niets te maken met Cola en bevat het geen cafeïne .  *

* Individuele resultaten kunnen verschillen

L-Theanine 150 mg

Is een aminozuur dat veel voorkomt in thee (alhoewel je enorme hoeveelheden thee zou moeten drinken om net zoveel binnen te krijgen als met FOCUS²). In het Oosten wordt het vaak gebruikt in frisdranken als alternatief voor cafeïne. *

* Individuele resultaten kunnen verschillen

L-Tyrosine 175 mg

L-Tyrosine is een aminozuur dat een voorloper is van vele belangrijke neurotransmitters, namelijk van de zogenaamde catecholaminen. Catecholaminen zijn activerende neurotransmitters waarvan noradrenaline een bekend voorbeeld is.*

* Individuele resultaten kunnen verschillen

Koper 0.5 mg

Koper is een spoorelement dat bijdraagt aan het normaal functioneren van het zenuwstelsel. Chocolade is een bekende bron van koper. 

Magnesium 50 mg

Magnesium is een heel belangrijk mineraal voor lichaam en geest. Het activeert de normale energie in het lichaam, het is tevens goed voor het zenuwstelsel, daarnaast draagt het bij aan concentratie en het leervermogen. *

* Individuele resultaten kunnen verschillen

Zink 25 mg

Zink is een heel belangrijk mineraal dat bijdraagt aan het normaal cognitief functioneren. *

* Individuele resultaten kunnen verschillen

JIJ MOET WEL EEN VOORZICHTIG PERSOON ZIJN
WIJ RESPECTEREN DAT, DAAROM BEANTWOORDEN WE GRAAG JE VRAGEN
 
1 Hoe snel merk ik iets van het supplement?

De meeste mensen merken na een half uur de eerste effecten opkomen. Daarna neemt de intensiteit toe en bereikt ongeveer na 2 uur een piek en neemt daarna langzaam af.

2 Wat zijn de aanwijzingen voor gebruik?

Wij adviseren om de eerste dag 1 capsule bij het ontbijt te nemen of voor concentratie vereisende activiteiten zoals studeren of aan een taak werken.

3 Waarom zit er geen cafeïne door het supplement?

Wij hebben gekozen voor een cafeïnevrij product, caffeïne verhoogt welliswaar de alertheid maar kan ook nerveusiteit met zich meeebrengen, daarnaast kan iemand gewoon één of twee koppen koffie nemen. Sommige mensen vinden dat caffeïne het effect wat versterkt. Door cafeïne eruit te laten geven wij de keus aan jou.

4 Zijn er bijwerkingen?

Het supplement heeft heeft invloed op processen, dus bijwerkingen zijn mogelijk, maar komen niet vaak voor doordat de basis van de ingrediënten uit de natuur komen. Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere hoofdpijn en misselijkheid. Gebruik het niet tijdens de zwangerschap.

5 Wat is het verschil met de Paneuromix?

De FOCUS2 is vooral gericht op het ondersteunen van een ontspannen focus, motviatie en helderheid, het Paneuromix supplement heeft een bredere en langere werking. Paneuromix werkt over het algemeen de hele dag en adviseren wij in de ochtend te nemen, de FOCUS2 kun je het beste een uur tot halfuur voor de mentale inspanning nemen, het werkt het meest krachtige ongeveer 2 uur na inname.

6 Kun je FOCUS2 combineren met de Paneuromix?

Jazeker, in dit geval raden we aan de Paneuromix in de ochtend te nemen en de FOCUS2 een uur tot half uur voor het mentale presteren (examen of deadline etc.). Mogelijk moet je de dosering wat aanpassen, neem bijvoorbeeld 1 capsule minder Paneuromix dan gebruikelijk in de ochtend.

7 Hoe wordt de veiligheid en kwaliteit van FOCUS2 gecontroleerd?

Paneuromix heeft hoge kwaliteitseisen. We vragen daarom van alle grondstoffen die we gebruiken de Certificates of Analysis op bij de fabrikant, waarin de specificaties van de ingrediënten staan, de contaminaties en relevante chemische informatie. Daarnaast laten we routinematig volgens een HACCP protocol elke batch testen.
Het nieuwste rapport kun je vinden onder deze link. Een overzicht van alle rapporten en certificaten kun je hier vinden.

Problemen met focus houden?

Ondersteun je brein tijdens lange werk- of studeersessies of bij het halen van een deadline.

Geheugen

 

Door je geheugen te ondersteunen heb je makkelijk alles paraat en kun je goed plannen.

Focus

 

Met meer focus wordt werken of studeren leuker en effectiever.

Books, Bio-, Brain- & Lifestyle hacks

Schrijf je nu in op de Paneuromix nieuwsbrief en ontvang met regelmaat updates. Je krijgt tevens 10% korting op je eerste bestelling.

 

none display

 
FOCUS²
FOCUS2 Concentratiepillen, Concentratiepil voor examens, verhoogt focus met 100% natuurlijke capsules, ook ideaal voor tentamens concentratie pillen pil studeerpil studeerpillen
€ 19,95
4 28